Brandwerende overhead deuren

Brandmelders en rookmelders voor branddeuren
 
Brandmelders en rookmelders voor branddeuren

Alle moderne branddeuren van o.a. Novoferm, aldoorco, Doorsystems enz. worden tegenwoordig uitgevoerd met elektrische brandmelders of rookmelders. Deze rookmelders voldoen aan de laatste eisen op het gebied van brandpreventie.

Echter hebben deze rookmelders één groot nadeel t.o.v. de oude smeltplaatjes. Omdat de rook en brandmelders die bij de deur nieuw geleverd worden werken met een Optische oog, zijn deze dus ook gevoelig voor stofvorming. Te veel stof in de melder en de deur sluit, deze blijft gesloten tot dat de melder weer schoongemaakt is.

Dit probleem zie je vooral in de agrarische sector. Doet dit probleem zich voor dan is het uitspuiten met perslucht op gepaste druk vaak genoeg om de melder schoon te blazen. Waarna de deur weer te openen is.

WDS Deuren Levert, repareerd en vervangt deze rookmelders van Aritech voor normale prijzen, die bij de grote concurenten al gouw € 200,- per rookmelder kosten.

Bij WDS Deuren zijn ze al los te bestellen vanaf € 109,- voor het standaard model, het lossen binnen werk is slechts € 17,- voor dit model. De rookmelder die minder stof gevoelig is d.m.v. samenwerking met een thermische contact kost bij ons € 129,-

Prijzen zijn Excl. btw en verzendkosten.

  Copyright 2010-2014 WDS|Deuren.
Webdesign & development by vya-multimedia