Follow Us

06 - 30 20 13 48
info@wdsdeuren.nl

Maandag - vrijdag: 9.00 tot 18.00 uur
Storingen kunt u 24 uur per dag doorgeven via 06- 30 20 13 48

Betrouwbaar en onafhankelijk advies

Bij Westfriese Deuren Service krijgt u altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies. Als wij daarvoor bij u thuis of bij u op kantoor langs moeten komen, is dat natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend.

Offerte op maat

Nadat wij u geadviseerd hebben, kunnen wij u een scherpe op maat gemaakte offerte doen toekomen. Wij houden met advies over onze producten altijd rekening met de plaats en functie in de toekomst waarvoor de producten gebruikt gaan worden.

Ook de locatie waar het product wordt geplaatst nemen wij in het advies mee, zodat u het juiste product op de juiste plaats krijgt.

Helaas wordt er vaak geen rekening gehouden met deze aspecten. Dat resulteert erin dat het product vaak in de praktijk niet voldoet aan de eisen die u heeft gesteld aan het product.

Andere grotere bedrijven willen graag orders binnenhalen en dringen er vaak bij u op aan tot aanschaf over te gaan. Als u zich dan verplicht voelt, kiest u vaak voor de goedkoopste optie. Helaas geldt dan in de meeste gevallen: goedkoop is duurkoop.

Kwaliteit is troef

Westfriese Deuren Service houdt wel rekening met het eindgebruik, ook als dat betekent dat wij een duurdere offerte neerleggen dan onze concullega’s.

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat geldt dus voor alles. Voor het aanpassen van bestaande deuren geven wij ook altijd eerlijk advies over de voor- en nadelen die de aanpassingen met zich mee brengen. Vaak is vervanging een betere keuze dan het aanpassen van uw huidige product. Dit verschilt per situatie. Wij komen vrijblijvend langs om uw situatie te beoordelen.