Follow Us

06 - 30 20 13 48
info@wdsdeuren.nl

Maandag - vrijdag: 9.00 tot 18.00 uur
Storingen kunt u 24 uur per dag doorgeven via 06- 30 20 13 48

Plaatsing deuren en dock-equipment nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten waar deuren en dock-equipment geplaatst moeten worden, gebruiken wij Novoferm Door & Docking Solutions of producten van Teckentrup. Ook andere merken zijn op aanvraag leverbaar. Voor de montage van de deuren beschikken wij over een eigen hoogwerker.

Voor zonwering maken wij gebruik van Luxaflex, Sunmaster en Droma zonweringssystemen zodat u kunt kiezen uit verschillende prijsklasses.

Als de constructie nog niet aanwezig is, houden wij de maten aan op basis van de bouwtekeningen. Als de constructie wel aanwezig is, dan komen wij altijd langs om de maten zelf op te meten.

Wij kunnen altijd een prijsvriendelijke offerte maken voor uw project, of het nou gaat om één garagedeur of een project met diverse type bedrijfsdeuren en/of zonwering. Het is allemaal mogelijk.

Het proces van opmeten, monteren en opleveren wordt geheel in eigen beheer gedaan, zodat wij kunnen garanderen dat de producten correct gemonteerd worden en dat de werking foutloos is. Mocht er toch een op- of aanmerking zijn dan kunt u dit aangeven zodat we dit direct kunnen oplossen.

Korte lijnen

Nog een voordeel van Westfriese Deuren Service: u heeft enkel te maken met één contactpersoon voor al uw vragen en opmerkingen.

Montage Overheaddeur - Garagedeur Novoferm

Levering & Montage binnendeuren

Voor de levering en montage van binnendeuren kunt u ook bij ons terecht. Voorbeelden zijn de levering en montage van de Novoferm Speedroller Heavy Indoor bij Nic Oud Direct Mail.

Speedroller Novoferm Heavy Indoor
Zonwering - Floris screen

Opmeten en installatie zonwering

Ook zonwering in alle soorten en maten wordt door ons zelf opgemeten en geїnstalleerd.

Het gehele traject verzorgen wij dus. Het grootste voordeel hiervan is, dat u maar één aanspreekpunt heeft en eventuele problemen direct opgelost worden.

Zo garandeert Westfriese Deuren Service dat het product naar behoren werkt direct na oplevering en in de toekomst.